Skuterji

Slide 120 let konstantnega gibanja SKUTERJI V letu 2018, zelo posebnem letu za Peugeot skuterje, se blagovna znamka zazira tako v bogato preteklost kot v svetlo prihodnost. "Peugeot Scooters izraža močen DNK značaj znamke Automobiles Peugeot, ki je v osrčju strategije družbe Mahindra Group, pripravljene za še večji prodor v premijski razred motornih dvokoles. Peugeot skuterji so upravičeno ponosni na dosedanje dosežke," poudarja Costantino Sambuy, generalni direktor Peugeot Ogled ponudbe

Peugeot skuterji že 120 let predstavljajo vodilno znamko na področju tehnologije, od prvega motorja, ustvarjenega že davnega leta 1898, do prvega električnega skuterja, ki ga je Peugeot lansiral že leta 1996, pred več kot 20 leti!

Spodbujeni s tekmovalnim duhom (Monza Moto Grand Prix so svoje prve zmage pobirali že leta 1923 in si lastili številne svetovne rekorde) Peugeot skuterji razvijajo ikonične modele, ki so zaznamovali zgodovino dvokoles, kot so to bili Peugeot 103 ali S55, danes pa so to znameniti Kisbee (najbolj prodajan dvokolesni motor v Evropi), Speedfight, ki je že 20 let eden najbolj prepoznavnih skuterjev, ki ga nenehno kopira konkurenca, in seveda tehnološko najbolj napreden trikolesni skuter na trgu – Peugeot Metropolis. V prihodnosti lahko pričakujemo tudi novo generacijo električnih dvokolesnikov.

NOVO PRI NAS

Za vas imamo na voljo skuterje od 25 km/h, 45 km/h pa vse do 125 ccm. Nismo pa pozabili niti na kategornike z izpitom B, saj imamo na voljo tudi trikolesnike Metropolis. Za vse, ki prisegajo na elektriko, pa imamo na voljo tudi e-skuterje 45 km/h.

ČELADE

Izbira prave čelade pomeni boljšo in varnejšo vožnjo. Izbirajte med najboljšimi.

SKUTERJI

Peugeot skuterji z več kot 120-letno tradicijo po najboljših cenah.

KOVČKI

Kovčki za tudi najbolj zahtevne motoriste. Izbirajte med razburljivo ponudbo.

KONTAKT
KONTAKT
Dobja vas 117a
2390 Ravne na Koroškem
DRUŽBENA OMREŽJA
DRUŽBENA OMREŽJA
Sledite nam
Prijavite se na e-novice
©Copyright 2021 Avtocenter Ravne

Izdelava spletne strani: PJAgency

Izdelava spletne strani: PJAgency

Prijavite se na e-novice